Handige links

Onderstaand vindt u een aantal websites/links die zeer handeig zijn bij het opmaken en versturen van artwork (bedrukking).

 


    

Adobe      Nagenoeg al onze documenten (offertes, prijsopgaves, bevestigingen etc.) versturen wij alleen als PDF per e-mail. Om deze bestanden te openen en lezen kunt u het best gebruik maken van Adobe (Acrobat) Reader. Klik op het logo links om dit programma gratis te downloaden.


    

       Voor het personaliseren van producten, werken wij uitsluitend met PMS-nummers. Deze kleuraan-duiding van de firma Pantone omvat meer dan 1.000 verschillende kleuren. Als u van ons een ontwerp (ook wel "artwork" of "werktekening") ontvangt van een te bedrukken product, staan hierbij altijd PMS-kleuren vermeld. Klik op de afbeelding links om een Pantone-kleur te vinden.

  


      

       Voor drukwerk wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zogenaamde CMYK-kleuren. Op de site van "Color Chart" vindt u een overzichtelijk schema. Klik op de afbeelding links om deze webpagina te gaan

  


       

       Voor het personaliseren werken wij nagenoeg uitsluitend met gevectoriseerde (lijn-)bestanden (zie ook "Specificaties voor het aanleveren van artwork"). Op de site van Clker vindt u diverse gevectoriseerde bestanden/afbeeldingen. Klik op de afbeelding links om naar deze website te gaan.  
 

  


    

^ Naar boven