Specificaties voor het aanleveren van artwork

Het artwork voor personalisatie kan op de volgende, digitale, wijze worden aangeleverd:


Media:

Wij beschikken in onze moderne studio over diverse media, zo kunt u uw artwork aanleveren op:
• CD-ROM
• USB-stick
• E-mail (mail naar: studio@artglas.nl )
• Voor het sturen van bestanden die, voor u, te groot zijn om per email te sturen kunt u naar de website van
   “Hightail.com” (voorheen: "Yousendit") te gaan.


Bestandstypes:

Graag ontvangen wij uw artwork als één van de onderstaande bestandstypes:
• Als eps vektor bestand (.eps)
• Als Adobe Illustrator bestand (.ai)
• Als CorelDraw bestand (.cdr)
In sommige gevallen kan het zijn dat een PDF kan volstaan, bijvoorbeeld een drukproef van drukwerk, zoals een visitekaartje of briefpapier.


In alle gevallen geldt dat de gebruikte lettertypes dienen te worden omgezet naar lettercontouren. Kleuren kunnen worden opgemaakt in PMS kleuren. Bestaat de bedrukking alleen uit tekst en maakt het lettertype niet uit, dan volstaat het doorgeven van de tekst. Wij selecteren dan een duidelijk lettertype voor u. U ontvangt tezamen met de orderbevestiging altijd kosteloos een duidelijke proef van de bedrukking ter goedkeuring.


Pixelbestanden als jpg, gif, bmp en tif kunnen niet gebruikt worden voor een scherpe bedrukking. Het drukken van rasters en verlooptinten levert meestal druktechnische beperkingen op alle relatiegeschenken en gifts.


Artglas International beschikt over een eigen ontwerpstudio en wij denken graag met u mee. Wanneer u bij ons een order plaatst, dan verzorgen wij geheel kosteloos de opmaak van uw bedrukking.


Heeft u vragen over artwork, bijvoorbeeld bedrukking op een bepaald relatiegeschenk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

^ Naar boven