Pennen & Schrijfwaren

Balpennen zijn nog steeds het meest populaire promotie artikel. Niet voor niets. De balpen wordt dagelijks gebruikt en wisselt tijdens zijn levensduur geregeld van gebruiker. Hierdoor komt uw bedrijfslogo, slogan etcetera onder ogen van diverse klanten of prospects. Pennen, mits van goede kwaliteit, geven een professioneel beeld van uw organisatie.

 

Daarnaast worden (luxere) balpennen ook nog altijd veel gebruikt als relatiegeschenk: al dan niet gepersonaliseerd met een bedrijfsloge of een naamsgravure (van de ontvanger). Artglas International levert dan ook balpennen en schrijfwaren in vele verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Zo kunt onder andere  in de catalogi  MORE THAN GIFTS, HIDEA en COOL 2015 een uitgebreid scala aan promotionele balpennen vinden.


 

 BIC Graphic 2015

Daarnaast is Artglas International ook leverancier van het wereldberoemde (zo niet het bekendste) merk BIC®. Klik op de afbeelding links om een kijkje te nemen in de online catalogus van BIC®. Naast balpennen kunt u in deze catalogus ook allerlei notitie- , schrijfblokjes en aanstekers  terugvinden, maar ook de luxere pennen (rollerballs en vulpennen) van het merk Sheaffer®.

 

Naast dit alles heeft BIC® ook een aparte collectie met milieuvriendelijke / duurzame pennen en schrijfwaren: ECOLUTIONS™, gemaakt van gerecyclede materialen.


Met meer dan 90 jaar aan ervaring, creatieve ideën en het gebruik van de meest recente technologiën behoort SENATOR tot één van de belangrijkste merken / leveranciers van pennen wereldwijd.

 

Naast de uitgebreide collectie van kunststof en metalen pennen kunt u in deze catalogus ook een prachtige serie accessoires vinden met onder andere schrijfmappen en etui's.


 

Naast deze topmerken behoort ook CROSS® tot het assortiment van Artglas International.

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk met een hoogwaardige uitstraling: neem dan zeker een kijkje in de catalogus Cross® Corporate Gift.

Naast alle bekende pennen uit de collectie van CROSS® vindt u in deze catalogus ook lederwaren, manchetknopen en horloges van dit vooraanstaande merk.


^ Naar boven