(Bedrijfs)stempels

 

Naast drukwerk mogen (bedrijfs)stempels natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Artglas International werkt uitsluitend met het vooraanstaande merk TRODAT, dat een zeer uitgebreid assormiment biedt voor zowel thuis-, kleinzakelijk gebruik en onderweg, als stempels voor op kantoor. 

 

Daarnaast worden alle "TRODAT BESTSELLERS" klimaat neutraal geproduceerd, onder andere door het optimale gebruik van gerecycled plastic. Waardoor u bij uw aankoop van een TRODAT stempel ook de meest milieuvriendelijke keuze maakt.

 

TRODAT PROFESSIONAL

De Professional is de ideale stempel voor dagelijks gebruik op kantoor en garandeert schone en duidelijke afdrukken. Sinds vele jaren staat de Professional voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt de Professional tot uithoudingskampioen van het Trodat-productgamma.

 

ERGONOMISCH
De Professional biedt maximaal bedieningscomfort en ligt dankzij het ergonomisch gevormd handvat optimaal in de hand. Het afdrukken gebeurt aangenaam rustig, met een zachte, ronde beweging.

BETROUWBAAR
De robuust stalen kern garandeert een extreem lange levensduur en optimale stabiliteit. Helemaal juist voor het intensieve kantoorgebruik.

SCHOON
Smerige vingers bij het verstellen van de datum? Niet bij de Professional. De stabiele bandafdekking verhindert vingercontact met de inkt en houdt uw vingers schoon. Iedere dag.

 

ORIGINAL TRODAT PRINTY

Zoekt u een ongelooflijk kleine en lichtgewicht stempel? Kies voor de Orginal Trodat Printy 4.0!

 

SCHOON EN EENVOUDIG INKTKUSSEN WISSELEN
De 2 special grip zones zorgen er voor dat een inktkussen eenvoudig is te wisselen. U kunt het inktkussen wisselen zonder deze aan te raken. Hierdoor houdt u schone vingers.

 

KLEIN EN LICHT
De Original Printy 4.0 is een van de kleinste en lichtste stempels met eigen inktkussen.

PRECIEZE POSITIONERING VAN DE AFDRUK
De heldere onderkant van de stempel helpt u om de juiste plaats te kiezen voor uw stempelafdruk.

 

TRODAT MOBILE PRINTY

 

SIMPEL
Met de intelligente technologie kunt openen, stempelen en sluiten met slechts één hand.

VAST
De unieke piramidevorm met stabiele 5-punts ondersteuning zorgt voor een optimale drukverdeling over de gehele tekstplaat. Dit zorgt voor schone afdrukken.

SCHOON
Het verzonken inktkussen voorkomt contact met de inkt van de stempel en houdt uw vingers schoon.


PRECIEZE POSITIONERING VAN DE AFDRUK
De heldere onderkant van de stempel helpt u om de juiste plaats te kiezen voor uw stempelafdruk.

 

DE COMPLETE CATALOGUS 

 

Voor een overzicht van alle TRODAT PROFESSIONAL en (MOBILE) PRINTY stempels verwijzen  wij u graag naar de onderstaande catalogus van Trodat. In deze catalogus kunt u ook naast de bovengenoemde modellen ook informatie vinden over diverse andere modellen waaronder o.a. de CLASSIC (datum)stempels, de NUMEROTEUR (nummermachine) , de GOLDRING (een exclusieve pen mét stempel), de IDEAL BLINDDRUKTANGEN en de diverse stempel accessoires.


Uiteraard kunt u voor alle, in deze catalogus getoonde producten, bij Artglas International terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvend advies of offerte.

 

 

 

Opmerking: klik op het midden van de bovenstaande afbeelding van de catalogus, om de catalaogus in "Full-screen" optimaal te kunnen bekijken.

^ Naar boven