Doming

Een doming (of wel domingsticker) is een unieke reclamedrager met een luxe uitstraling voor op vele relatiegeschenken en reclameartikelen. Doming staat voor het afdrukken van het logo op een sticker, die vervolgens wordt voorzien van een glasheldere, tweecomponenten epoxy harslaag. Dit creëert een mooie opbollende ronding over de sticker en geeft tevens een soort 3D effect. Een domingsticker kan in meerdere kleuren (meestal full-color) worden uitgevoerd en in vele verschillende formaten en vormen.

 

Een domingsticker kan op vele relatiegeschenken en reclameartikelen worden toegepast als personalisatie, bijvoorbeeld op balpennen, sleutelhangers, pins en op apparaten als reclamelabel.

 


Ook kunnen opvallende visitekaartjes, computerstickers en naambadges gemaakt worden met deze domingtechniek (zie ook "Displays & Signing").

Artglas International beschikt over een jarenlange ervaring met vele bedrukkingstechnieken, waaronder doming. Heeft u nog vragen over domings, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Zie ook: tampondruk, zeefdruk, transfers, lasergravure, borduring en blinddruk.

^ Naar boven