Borduring

Borduren is een druktechniek waarbij de bedrukking door middel van garen op het relatiegeschenk wordt geborduurd. Het borduurproces is een computergestuurde techniek waarvoor een digitale borduurkaart nodig is. De uiteindelijke prijs voor een borduring hangt af van het aantal steken en de afmeting van het te borduren logo. Het gebruikte garen bepaalt de kleur van de bewerking. Hierbij wordt uitgegaan van PMS-nummers die zo goed mogelijk benaderd worden.

 

Borduren is mogelijk op promotionele en bedrijfskleding, zoals jacks, t-shirts, polo's, blouses, sweaters en tevens op handdoeken, caps, petjes en andere relatiegeschenken van stof.

 

Daarnaast personaliseren wij ook door middel van geborduurde emblemen, die in alle maten en vormen geleverd kunnen worden. Daarnaast zijn er verschillende afwerkmogelijkheden voor de achterzijde (PVC, heatseal, klittenband).

Emblemen zijn al leverbaar bij ons vanaf 25 stuks.

 


Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het borduren van kleding of promotionele artikelen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zie ook: tampondruk, zeefdruk, transfers, lasergravure, doming en blinddruk.

^ Naar boven