Awards

U kunt bij Artglas International ook terecht voor uw awards. Of het nu gaat om medailles of sportbekers voor een evenement dat u organiseert of sponsort, om een werknemer, klant of dealer die u in het zonnetje wilt zetten voor het leveren van een bijzondere prestatie (bijvoorbeeld een sales-award). Wij hebben een zeer uitgebreide collectie speciale awards.

Neem eens een kijkje in onze online catalogus:

 

 

In onze algemene, ruim 200 pagina's tellende "Catalogus Sportprijzen en Awards 2015" kunt u naast vele (sport)bekers, ook (glazen) awards, figuren, plaquettes en medailles vinden.

 

Deze collectie kenmerkt zich niet alleen door zijn veelzijdigheid, maar ook door zijn grote variatie in prijsniveau, waardoor wij voor bijna ieder budget een passende award/prijs kunnen aanbieden.

 

Alle awards en medailles worden geleverd inclusief afslag (sportmotief), waar deze van toepassing zijn, en een gravure of graveerplaatje. 

 

Naast de standaard awards in de bovengenoemde catalogus maken wij ook custommade awards. Of het nu gaat om een enkel stuk, een (heel) grote serie, eigen ontwerp etcetera, (bijna) alles is mogelijk!


Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om één of meerdere gepaste awards voor u te vinden.

 

^ Naar boven