Textiel & Bedrijfskleding

Bedrukte of geborduurde t-shirts, polo’s, sweaters, bodywarmers, caps, jassen en overhemden zijn een perfecte manier om reclame uit te dragen. Maar ook sporttenue’s, bedrijfskleding  (voor bijvoorbeeld horeca, beveiliging en bouw), veiligheidsvestjes, schorten, mutsen, sjaals, zonnekleppen en handdoeken, allemaal te bewerken met een bedrukking of borduring.
Ook voor kleine aantallen kunt u bij ons terecht.

Wij werken graag met de merken B&C, Santino, Fruit of the Loom en het prachtige, Scandinavische ID® Identity. Dit zijn kwalitatief zeer goede kledingmerken, die niet overal verkrijgbaar zijn en daardoor onderscheidend en exclusief blijven. 


Daarnaast leveren wij uiteraard ook de bekende merken als Alo, Bella, Dunlop, Dickies, Gildan, Hanes, Nike, Result, Russel, Slazinger en US Basic.

 

 

Blader eens door de onderstaande, online catalogi om te zien wat wij ondere andere te bieden hebben op het gebied van textiel en bedrijfskleding.

Casual Workwear & Promotional Textile Collection 2014-2015

   Merken:

   • B&C

   • Matterhorn

   • Santino
   • Walra

   Merken (o.a.):

   • Bella

   • Fruit of the Loom

   • Gildan

   • Kariban

   • Result

   • Russel

                           

Het Scandinavische 
ID® Identity van de firma Rexholm. Zij hebben een zeer uitgebreide collectie (promotioneel) textiel en bedrijfskleding van topkwaliteit.


Naast (promotioneel) textiel en bedrijfskleding, kunt u bij ons ook terecht voor sportkleding, denk hierbij aan shirts/sporttenue's voor evenementen of scholen, uw sportvereniging of golfclinic. Voor de ware golfliefhebbers hebben wij in ons assortiment kleding van het topmerk PGA Tour opgenomen, maar u kunt voor nagenoeg alle bekende merken van sportkleding bij ons terecht.


Om u een beeld te geven van wat wij zoals voor u kunnen betekenen op het gebied van sportkleding (en toebehoren) nodigen wij u graag uit een kijkje te nemen in de onderstaande catalogi.

 

Get Together And Win - Erima 2014  

Erima, het vooraanstaande Duitse sportmerk, heeft een uitgebreide collectie (team)sportkleding van uitstekende, betaalbare kwaliteit.

   

Hummel, kleding- sponsor van o.a.
FC Utrecht, is al vele jaren marktleider op het gebied van Sports Teamwear.

 

ProAct, welbekend in
de teamwear, biedt sportkleding voor volwassenen en kids, maar ook tassen, accessoires en sportsokken.

 

De door u gekozen kleding kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een slogan/tekst (zie ook zeefdruk en transfers). Wilt u een nog luxere uitstraling, kies dan voor een borduring. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte, contact met ons op.

^ Naar boven