Drukwerk

Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie verwacht u hoog-waardig drukwerk tegen een scherpe prijs. Artglas International heeft diverse, betrouwbare partners voor het leveren van nagenoeg al uw drukwerk.

Wij kunnen uw drukwerkopdrachten in offset en digitaal vervaardigen, waardoor u
bij ons terecht kunt voor grote én kleine oplages van onder andere:

 

Huistijl & Zakelijk: Promotie:


Visitekaartjes

Briefpapier

Enveloppen

Complimentcards

Notitieblokken

Schrijfblokken

Offerte- / presentatiemappen

Stickers


Flyers & folders

Posters

Brochures

Uitnodigingen

Wens- & kerstkaarten

Kalenders

Bureau-onderleggers

Boekenleggers

 

Presentatie: Buitenreclame:


Balie displays

Roll-up banners

X-banners

Beurs- & presentaiewanden

Bakers & placemats

Menukaarten


Beachflags

Reclameborden

Vlaggen

Banieren

Stoepborden

Spandoeken


(zie voor presentatie en buitenreclame ook "Displays & Signing"

 

Nagenoeg al het hierboven genoemde drukwerk kan geleverd worden in zowel zwart/wit, PMS-kleuren en als full colour, in verschillende afwerkingen (zoals snijden, vouwen, stansen, rillen en perforeren/boren).

 

Daarnaast hebben wij ook een aparte site: Promotional Paper Products. Op deze site tonen wij een grote selectie van promotionele papier producten die full-colour bedrukt kunnen worden. Vele van deze producten zijn ook uitstekend geschikt om te versturen met mailings, zoals het kleine notitieboekje Adcovernote, een heel speciaal visitekaartje, de Dutchmint Businesscard en de opvouwbare Piramide Kalender.

 

De genoemde (staffel)prijzen op de site van onze Promotional Paper Products zijn exclusief BTW en gebaseerd op correct aangeleverd artwork (zie ook: “Specificaties voor het aanleveren van artwork”).

 

Neem voor meer informatie of een geheel vrijblijvende aanbieding contact met ons op: u zult versteld staan van wat wij allemaal te bieden hebben en van onze scherpe prijzen.

^ Naar boven