Premiums & Gifts

Één van onze specialiteiten is het verzorgen van (gepersonaliseerde) relatiegeschenken, reclameartikelen en give-aways. Door het weggeven van een bedrukt relatiegeschenk, verstevigt u de band met klanten.

Bedrukte, promotionele producten vormen bovendien één van de meest kosteneffectieve marketinginstrumenten vanwege de lange levensduur. Ons assortiment omvat meer dan vijftigduizend verschillende artikelen, zoals bijvoorbeeld promotionele pennen, sleutelhangers, paraplu's, rugzakken, schrijfmappen en aanstekers in diverse prijsklasses.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze preferred suppliers van relatiegeschenken en gifts en hun online catalogi. Klik op de afbeeldingen om een kijkje te nemen in de online-catalogi.


MID OCEAN BRANDS
Met gemiddeld meer dan 35 miljoen artikelen op voorraad is Mid Ocean Brands één van de grootste leveranciers in de promotionele producten branche. Neem eens een kijkje in de online catalogus "More than Gifts". In deze catalogus staan ruim 1.300 artikelen, op basis van thema's, overzichtelijk gepubliceerd. 

PAUL STRICKER

Deze firma is al bijna 70 jaar een zeer bekend en sterk merk binnen de promotionele markt en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende en betrouwbare leveranciers van reclameartikelen en schrijfwaren.

 


Cool 2015 COOL 2015
De collectie "COOL 2015" is misschien wel de meest uitgebreide catalogus, waar wij mee werken. Net als in de catalogus "More than Gifts" staan ook in deze, ruim 450 pagina's tellende, catalogus de producten op basis van thema's gepubliceerd.


De bovenstaande catalogi zijn slechts een kleine greep uit ons totoale assortiment van Premiums & Gifts. Neem voor meer informatie of een geheel vrijblijvende aanbieding contact met ons op: u zult versteld staan van wat wij allemaal te bieden hebben en van onze scherpe prijzen.

^ Naar boven