Producten

Corporate identity neemt een steeds belangrijker plaats in bij bedrijven en organisaties.  Een professionele uitstraling hangt nauw samen met de visuele uitstraling van een organisatie en een consistent gebruik van naam, logo, kleur(en), typografie (lettertype) etcetera.

Al deze elementen worden gebruikt bij het presenteren van de organisatie: denk daarbij aan premiums en promotiemateriaal, bedrijfskleding, website(s), e-mails, maar ook aan drukwerk (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures en catalogi).

Bij grote ondernemingen bewaakt doorgaans de communicatieafdeling de huisstijl, maar helaas blijft de huisstijlbewaking bij veel organisaties, groot én klein, een onderschat element van de totale bedrijfvoering. Spijtig, want iedereen krijgt slechts één kans om een goede (professionele), eerste indruk achter te laten.

Dit is dan ook de reden voor Artglas International om zich bezig te houden met nagenoeg alles wat nauw maken heeft met uw huisstijl. Zo kunt u bij ons terecht voor huisstijlbewaking en:

 

  Premiuns & Gifts          USB-sticks
Drukwerk   (Bedrijfs)stempels
Pennen & Schrijfwaren   Displays & Signing
Textiel & Bedrijfskleding              Awards

 

 

 

 

 

 

Kunt u iets niet vinden, heeft u misschien vragen of speciale wensen, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en producten die wij u te bieden hebben.

^ Naar boven